Niets geselecteerd
Natuurlijk heb je vragen

Veelgestelde vragen

We beantwoorden graag al jullie vragen! De meest gestelde vragen hebben we hier onder uitgewerkt, maar het is vast niet mogelijk om alles online te beantwoorden. Zoek je antwoord op vragen die hier niet gesteld zijn? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons het snelst en gemakkelijkst bereiken met een e-mail naar info@fietsverhuuralmelo.nl of bel ons op 0546 816 232. We staan voor je klaar!

Luchtfoto Almelo
Van hoe laat tot hoe laat loopt mijn huurperiode?
Jouw huurperiode start om 09:00 uur op de eerste dag die je gekozen hebt. Je gehuurde producten dienen de laatste dag vóór 18:00 ingeleverd te worden. Oftewel; heb je gehuurd van 20 juni tot 23 juni? Dan mag je jouw gehuurde producten op 20 juni om 09:00 uur komen ophalen en dien je ze op 23 juni vóór 18:00 uur weer in te leveren.

Wat is jullie beleid voor annuleren?
Jouw reservering mag je tot 24 uur voor aanvangstijd gratis annuleren. Aanvang is altijd om 09:00 uur op de dag van keuze, oftewel je mag annuleren tot 09:00 uur de dag er voor. Indien je later dan dit annuleert zullen de kosten worden doorberekent zonder teruggave. Rain check? Het weer heeft niemand in de hand. Mocht de reservering geannuleerd worden vanwege zeer slecht weer dan is het mogelijk om een waardebon te ontvangen voor een andere dag. Twijfels of problemen? Neem altijd even contact met ons op, we staan voor je klaar!

Hebben jullie standaard fietsroutes?
Maar natuurlijk! We hebben een flyer klaarliggen met verschillende fietsroutes. Bij de route staat een QR code die automatisch een digitale route op je telefoon opent. Dankzij de gratis telefoonhouder op het stuur kun je gemakkelijk en digitaal de route fietsen inclusief omleidingen bij een wegafsluiting of verkeerde afslag. Handig toch?

Kan ik gratis parkeren in de buurt?
Onze winkel waar vanuit we afleveren ligt aan een straat waar gratis parkeren mogelijk is. Parkeren kan vaak zelfs recht voor de deur, maar in ieder geval binnen kleine loopafstand. Je mag de auto hier zo lang laten staan als je maar wilt!

Hoever kan ik met een e-bike?
Onze elektrische fietsen zijn allemaal uitgerust met een flinke accu. Het is natuurlijk wel afhankelijk van hoeveel je van de accu vraagt en wat de weersomstandigheden zijn, maar je mag toch zeker uitgaan van minimaal 50-60 kilometer voordat je moet bijladen. Deze lader krijg je overigens altijd mee van ons mocht je ergens een terrasje pakken!

Wat is de afstand tot het trein station?
Het trein station is dichtbij! Te voet kom je met een kleine 10 minuten lopen aan bij de winkel vanuit waar we uitgeven. Het busstation zit overigens direct vast aan het centrale station, dus dit is ook slechts 10 minuten te voet.

Zit ik vast aan de openingstijden?
Op zon- en feestdagen is onze winkel inderdaad gesloten, maar we zijn gewend dat verhuur het hele jaar door mogelijk moet zijn. Mocht je een fiets willen brengen of halen op een dag waarop we gesloten zijn, dan kunnen we altijd op afspraak werken. Meestal nemen we na reservering contact met u op maar u mag natuurlijk ook altijd uw wensen wij de opmerkingen zetten zodra u reserveert!

Wat we aanbieden

Onbezorgd genieten van
een prachtige tocht


Online reserveren
Zorgeloos en snel online een fiets of
elektrische scooter reserveren!

Je kunt online zelf kiezen of je alleen
een aanbetaling wilt doen of het
volledige bedrag wilt betalen!

Heldere prijzen
Geen verborgen kosten maar één
duidelijke prijs per reservering!

Wij hanteren geen extra kosten voor
verzekering of reservering; gewoon
de huurprijs en een borg!

Gratis fietsroutes
Inclusief gratis telefoonhouder en
fietsroutes via Google Maps!

U ontvangt van ons een folder met
de fietsroutes die u gemakkelijk kunt
starten met uw eigen telefoon!

Volledig verzekerd
Al onze producten zijn volledig
verzekerd tegen diefstal(schade)!

Natuurlijk verwachten we dat u
zuinig omgaat met onze producten,
maar u heeft niet alles in de hand!