Niets geselecteerd
Oudste rijwielzaak van Nederland!

Fietsverhuuralmelo.nl is
Harings Tweewielers.

De gezichten achter deze site? Dat zijn de gezichten van de familie Harings! Samen runnen zij de oudste rijwielzaak van Nederland, gestart in 1899. Waar we vroeger al zeer actief waren met het verhuren van fietsen in onze hoofdstad hebben we de verhuur activiteiten in 2020 weer opgepakt. Je bent van harte welkom!

Harings Tweewielers
Centrum Almelo
Echte Twente experts

We navigeren u graag ...

Senior is hier in 1972 komen wonen vanuit Amsterdam en junior is hier geboren en getogen; we kennen Almelo en omstreken op ons duimpje! We hebben veel plezier in het adviseren in een leuke fietstocht in en rondom Almelo en proberen er alles aan te doen om jullie rit zo leuk mogelijk te maken.

Ons bedrijf is gestart in Amsterdam in 1899 waar we jarenlang de verhuur van bak(fietsen) regelden. De vestiging die destijds geopend werd hier in Almelo heeft deze activiteit destijds niet overgenomen omdat er genoeg verhuur in de regio was, maar dit veranderde in 2020. Dit jaar besloten we om twee fietsen in te zetten om de markt af te tasten maar al gauw werd duidelijk dat dit wagenpark wel verdubbeld mocht worden. Ieder seizoen verdubbelen we nu ons aanbod aan fietsen om zoveel mogelijk toeristen van Almelo te kunnen laten genieten. Wanneer zien we jullie in de winkel?

Onze winkel en tevens verhuur locatie vindt je aan de Nieuwstraat 95-99 in Almelo. Voor meer informatie over de winkel verwijzen we je graag naar onze internationale website en webshop; www.haringstweewielers.com.

Centrum Almelo
Neem 'm mee..!

Onze eigen route folder

Wij ontzorgen jullie fiets avontuur volledig... Naast de standaard fietsroute boekjes die we beschikbaar stellen vanuit de provincie Overijssel en de gemeente Almelo hebben we ook onze eigen route folders! In onze route folders vindt je zes route; een historisch rondje Almelo (10 kilometer), een rondje door de Almelose parken (15 kilometer), een route langs de prachtige Doorbraak (35 kilometer), de route door de Twentse dorpen (55 kilometer), een route waarin je op zoek gaat naar de geschiedenis uit de Tweede Wereldoorlog (50 kilometer) en een route waarin je fietsend naar Nordhorn in Duitsland kunt (70 kilometer). We hebben gezorgd voor zeer variabele routes zodat er voor ieder iets bij zit! En dat route rijden..? Dat gaat gewoon via Google Maps op de telefoon! Lekker makkelijk samen met onze gratis telefoonhouder.

Wat we aanbieden

Onbezorgd genieten van
een prachtige tocht


Online reserveren
Zorgeloos en snel online een fiets of
elektrische scooter reserveren!

Je kunt online zelf kiezen of je alleen
een aanbetaling wilt doen of het
volledige bedrag wilt betalen!

Heldere prijzen
Geen verborgen kosten maar één
duidelijke prijs per reservering!

Wij hanteren geen extra kosten voor
verzekering of reservering; gewoon
de huurprijs en een borg!

Gratis fietsroutes
Inclusief gratis telefoonhouder en
fietsroutes via Google Maps!

U ontvangt van ons een folder met
de fietsroutes die u gemakkelijk kunt
starten met uw eigen telefoon!

Volledig verzekerd
Al onze producten zijn volledig
verzekerd tegen diefstal(schade)!

Natuurlijk verwachten we dat u
zuinig omgaat met onze producten,
maar u heeft niet alles in de hand!